Tabt Tråd

Kritisk journalistik og analyse om det trådløse miljø

Kolofon

Tabt Tråd er et uafhængigt, kritisk journalistisk redigeret medie, som stiller spørgsmål ved sundheds- og miljøafklaringen af den trådløse udrulning.

Tabt Tråd er et nichemedie, der udgives på et grønt, liberalt demokratisk grundlag og redigeres uafhængigt af organisatoriske interesser ved journalist (DJ) og ansvarshavende redaktør David Wedege, som er uddannet ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) og som siden 2009 har praktiseret som journalist i flere førende danske mediehuse.

Tabt Tråds indhold er redigeret professionelt og med ansvar for presseetiske regler i Danmark.

Tabt Tråd er reklamefri og non-profit, privat blogging uden kommerciel aktivitet, og der er ikke tilknyttet en dagligt bemandet redaktion. Artikler publiceres ad hoc og uden fast udgivelsesfrekvens.

Læserbrev/debatindlæg/kronik:

Tabt Tråd modtager læsernes debatindlæg, men forbeholder sig retten til at forkorte indsendte indlæg og retten til at afvise debatindlæg, som ikke lever op til gængse kvalitetskrav.

Mail: wedege (snabel-a) gmail.com.

Billeder:

Tabt Tråd anvender fortrinsvis billeder, frigivet som public domain eller med rettigheder til fri anvendelse med opfyldte betingelser. Rettighedsinformationer fremgår, hvis rettigheder er reserveret.

Annoncer/reklamer:

Tabt Tråd har ingen kommercielle aktiviteter og optager ikke annoncer eller reklamer, og Tabt Tråd omtaler ikke produkter mod betaling.

Persondata:

Tabt Tråd råder alene over anonymiseret besøgsstatistik og ikke over data om unikke personer. Tabt Tråd indsamler ikke, registrerer ikke og anvender ikke persondata.

Klagevejledning:

Kontakt Tabt Tråd direkte på mail eller telefon. I tilfælde af at Tabt Tråd afviser en klage, kan den indbringes for Pressenævnet.

Et ønske om genmæle skal først indbringes for det medie, man klager over. Ved afslag på genmæle kan afslaget indbringes for Pressenævnet.

En klage over brud på god presseskik kan indbringes direkte for Pressenævnet.

Tabt Tråd tilbyder et rimeligt genmæle på forlangende.

Kolofon:

Redaktør David Wedege (ansvarshavende).

Mail: wedege@gmail.com. Tlf.: 36 98 76 24.

Om redaktøren:

David Wedege har siden 2009 været journalist og nyhedsredaktør i førende danske mediehuse. Lokalreporter ved Thisted Dagblad. Christiansborg-reporter for Nordjyske Stiftstidende og Fyens Stiftstidende. Projektarbejder hos Politiken. Nyhedsreporter i Danmarks Radio. Journalist og nyhedsredaktør hos Nordjyske Mediers businessmedier (Licitationen – Byggeriets Dagblad, Mestertidende, Jern & Maskinindustrien, Supply-Medier). Skribent hos POV International. Specialkommunikatør for virksomheder i møbel- og designbranchen. Anmelder af litteratur og udstillinger om design, møbelkunst og arkitektur.

%d bloggers like this: